Website op maat van de gezondheidscoach

Dominique is de gezondheidscoach uit de grote regio Belsele bij Sint-Niklaas en ging op zoek naar een innovatieve website. Haar vorige twee website bleken onvindbaar, zelfs op naam. Met creA.pen ontdekte ze haar partner-in-crime. Samen met Solid Designs zette ik Dominique en haar co-coach paarden in de verf. Met een vernieuwd logo en huisstijl creëerde ik samen met Mady een vindbare, creatieve en innovatieve website, opgebouwd aan de hand van haar visie en input. Creatieve teksten gecombineerd met SEO-gerichte inhoud vormden de basis van Dominiques nieuwe start en vind je haar ondertussen eenvoudig via gezondheidscoach of paardencoach Belsele op Google.

Klant: Out of Office Coaching
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: Solid Designs BV
Medium: Website

Waarom kiezen voor een website op maat?

Webdevelopment komt in veel vormen. De grote hoeveelheid aan website-builders zorgt ervoor dat ondernemers en bedrijven zelf aan de slag gaan. Wat zijn de nadelen van een websitebuilder? De moeilijkheidsgraad, de kans dat je iets verwijderd, de nodige updates die zich elke maand opdringen en de kostprijs daarvan, het gebrek aan originaliteit, en ga zo maar door. Met een website op maat kies je elk segment, krijg je een origineel ontwerp en ben je niet gebonden aan plug-ins, widgets of templates. Elk facet is op jouw lijf geschreven en daar koos ook Dominique voor.

Samenwerken werkt beter

Dominique van Out of Office Coaching rekende op de samenwerking tussen creA.pen en Solid Designs.

Na een goed gesprek en een prijsofferte op maat was de zaak beklonken en stond haar website op maat klaar om te bezichtigen. Dominiques logo was nog een oude Vistaprint in de verkeerde extensie, dus ook daarvoor sprongen we in de bres.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Meneer Modest

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?