Budgetvriendelijke website voor Modest

Als starter zit de vinger op de knip, maar moet je nog steeds jouw bedrijf professioneel in de markt zetten. Hoe zorg je nu voor een budgetvriendelijke website, die toch alle vakjes afvinkt bij creativiteit, vindbaarheid en leuke look-and-feel. Eenvoudig! Door de juiste partners te kiezen voor een professionele website volgens jouw budget. Het grote voordeel? Je begint klein en je breidt uit zoveel en zover je wenst wanneer de portemonnee het toelaat. Ondertussen vind je Modest onder alles wat hij doet in Kalmthout en dat alles is altijd met wijn.

Klant: Meneer Modest
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: Epitome
Medium: Website

Waarom kiezen voor een budgetvriendelijke website?

Starten zonder website fnuikt je geloofwaardigheid en dat beseften ze bij start-up bedrijf Modest maar al te goed. Geen budget voor een professionele fotograaf of hoge jaarlijkse kosten? We zochten een oplossing op maat. De prioriteiten van Meneer Modest lagen bij een nieuwe huisstijl, logo en SEO-teksten. Voor de webdevelopment kozen ze de gebruiksvriendelijke squarespace websitebuilder in eigen beheer. Geen alledaagse keuze, maar voor hen de juiste op dit moment. Groeien dat doen ze vanaf hier!

Samenwerken werkt beter

Meneer Modest leerde via via Grafisch ontwerpbureau EPITOME kennen en toevallig werkt ik daar graag mee samen. Na een goed gesprek en een prijsofferte op maat was de zaak beklonken en stond de budgetvriendelijke website voor deze starter paraat. SEO in orde, teksten op maat, persoonlijk en professioneel geschreven en een ontwerp waar ze zich goed bij voelden. Naast de leuke teksten ben ik alvast helemaal fan van het logo dat Silke uittekende.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende LVC Academy and Advisory

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?