Strategische website voor Equimind

Annelies van Equimind en Debbie van De Juiste Impact brainstormden tot ’s avonds laat. Hun ideeën werden omgezet in daden, maar ze misten nog een partner in crime om het ook om te zetten in woorden. Samen met Debbie al businesscoach dokterden we een strategie uit en die vormde de basis voor de nieuwe website van Equimind. Een hele verbetering ten opzichte van de vorige waarbij woorden en beelden door elkaar liepen en links niet werkten. Zoek je nu naar een paardencoach, coaching met paarden, persoonlijke groei of een stress- en burn-outcoach in Kontich? Dan zie je Equimind meteen staan.

Klant: Equimind
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: De Juiste Impact

Waarom denken over je bedrijfsstrategie?

Voor je begint aan je nieuwe branding, brochure, website, logo of communicatiestijl, weet je best waar je naartoe wil. Hoe positioneer je jouw bedrijf in de markt? Waar zit je doelgroep op te wachten? Hoe breng jij je bedrijf of merk dicht bij je potentiële klant? Zoeken je klanten in de zoekmachine naar jouw bedrijfstak of eerder naar de oplossing voor hun probleem? Bezin voor je begin en doe het samen met creA.pen.

Samenwerken werkt beter

Veel bedrijven of ondernemers merken dat ze eigenlijk niet goed weten waar ze naartoe willen. Tijdens een gesprek met creA.pen komt er soms heel wat naar boven. Want dat is de taak van een copywriter: vragen stellen, zodat de teksten kloppen voor de toekomst. Ik pluis het graag met je uit, maar werk even graag samen met een je businesscoach om alles tot een goed einde te brengen. Naast businesscoach Debbie van Mercken werkte ik al met heel wat coaches samen. Altijd een fijne start en een goed einde.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Keukens De Abdij

Ik wil ook creatieve content!

Liggen de woorden op het puntje van je tong, maar niet op je papier? Trek aan de bel en ik schrijf het op!