SEO optimalisatie voor
Martens Vloeren & Interieur

Wat begon als een vraag voor SEO-optimalisatie, groeide uit tot het vernieuwen van de website. Door de structuur, de teksten, de interne linkbuilding en het grafisch uitzicht een andere insteek te geven, voelden Mark en Carolien zich veel beter bij hun website. De kers op de taart: Jef van Frontier en CreA.pen werken samen als twee handen op één buik.

Klant: Martens Vloeren & Interieur
Type: Creatieve copywriting
Samenwerking: Frontier
Medium: Website

Waarom kiezen voor SEO-optimalisatie?

SEO-optimalisatie is meer dan een meta omschrijving voor Google opstellen. Het vraagt om een totaalbeeld van goede content in verhouding. Gewoon even tweaken is meestal niet genoeg. Daarom spreek ik altijd eerst even persoonlijk af om samen te bekijken wat er nodig is. Kom je toe met finetunen? Dan is dat voldoende, maar een goed geïnformeerd man of vrouw smijt het geld niet uit ramen en deuren. Bij creA.pen krijg je dan ook een degelijke en verstaanbare uitleg van wat er nodig is om beter te scoren in Google, zonder de authenticiteit van je website te verliezen.

Samenwerken werkt beter

Jef kan het gewoon. Dat is duidelijk. Daarom werk ik ook zo graag met hem samen. Martens Vloeren & Interieur spraken dan ook vol lof over de development, de transparante communicatie en de klantenservice van Frontier. Van teksten heeft Jef echter geen kaas gegeten, dus daarom raadde hij creA.pen aan. Altijd fijn om de appreciatie te voelen en ik geef ze met alle plezier terug.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Immopoint Lahuis

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?