Landingspagina’s voor vastgoedgigant Immopoint

Wanneer een pand iets te lang op de markt blijft, vraagt Immopoint Lahuis voor een extra boost. Want zonder SEO-optimalisatie zijn de panden niet goed vindbaar in Google en laat dat nu toch een belangrijk medium zijn voor de vastgoedsector. Met leuke teksten en slimme optimalisaties zorg ik dat bereidwillige kopers de weg sneller vinden naar de huizen op Immopoint.

Klant: Immopoint Lahuis
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: Immopoint Lahuis
Medium: Landingspagina’s vastgoed

Waarom kiezen voor een landingspagina?

Wanneer je iets specifiek promoot, dan werkt een landingspagina beter. Het richt zich op een specifieke actie en zorgt voor meer leads. Alle lucht, die je wegleidt van het doel, komt er niet op. Een landingspagina gaat dus niet over zoveel mogelijk bezoekers aantrekken, maar wel over de juiste doelgroep binnenhalen en warm maken voor je dienst, product of in dit geval te verkopen pand. Waar die pagina’s zonder SEO-optimalisatie scoorde op garage te koop, veranderde dit met de juiste content naar villa te koop Wuustwezel of ruime woning te koop Hoogstraten. Een klein, maar belangrijk detail en niet alleen in de vastgoedsector.

Samenwerken werkt beter Bij Lahuis doen ze bijna al hun marketing intern, maar soms loont het om even een expert te raadplegen.

Dirk tikt me daarom regelmatig eens op de schouder om een pand dat lang online staat even te boosten. Een samenwerking die al een tijdje loopt. Zonder verplichtingen, gewoon wanneer het uitkomt.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Martens vloeren en interieur

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?