SEO copywriting voor Epitome

Een grafisch ontwerper voor ambitieuze bedrijven die weet waar ze mee bezig is, maar teksten schrijven? Nee, dat is niets voor Silke. Ieder zijn stiel! De ideeën rolde over haar tong toen ze creA.pen contacteerde voor de SEO-copywriting van haar nieuwe website. Want ja, ook een grafisch ontwerper vernieuwt, verbetert en optimaliseert haar website. Ik schreef ze op in een vastgestelde communicatiestijl die persoonlijk en professioneel aanvoelt en verbeterde de SEO-optimalisatie. Daarom scoort ze nu op pagina 1 van Google als je zoekt op grafisch ontwerpbureau Antwerpen.

Klant: Epitome
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: Epitome, LVC
Medium: Website

Waarom kiezen voor SEO-copywriting?

Waarom kiezen om de SEO-copywriting uit te geven, want als ondernemer schrijf je toch vanuit je hart en vanuit kennis en ervaring? Perfect toch? Jazeker, maar de grote levensverhalen bevatten geen structuur, geen consistentie en voor je het weet ben je de lezer en je potentiële klant kwijt. CreA.pen zorgt dat Google jouw website vindt én combineert dit met een creatieve en authentieke communicatiestijl. Ik schrijf dus de woorden die jij wil zeggen tegen jouw potentiële klant. Gestructureerd, persoonlijk en met de nodige kwinkslag.

Samenwerken werkt beter

Een website bouwen doe je samen met een webdesigner of -developer, grafisch ontwerper, SEO-copywriter en fotograaf. Want elk deeltje is belangrijk om je website te laten slagen.

Bij EPITOME liep het anders. Voor het ontwerp ging ze zelf aan de slag en voor de development koos ze voor het gebruiksvriendelijke website-platform Squarespace. Een websitebuilder die de laatste jaren meer en meer aan populariteit wint. Wil je meer weten hoe we best jouw website opbouwen? Geef een seintje en we praten erover.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende VitaalDent

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?