Nieuwe website VitaalDent

Een warm hart voor de ouderenzorg, dat zit vastgebakken in de bedrijfscultuur van VitaalDent. Dit Nederlands bedrijf levert professionele mondzorg op maat voor ouderen en hun website vroeg om dezelfde professionaliteit. Samen met Design by Floor creëerde creA.pen een passend online visitekaartje dat zowel bij Google als bij hun cliënteel in het oog springt. Het resultaat: een nieuw logo, nieuwe huisstijl, nieuwe communicatiestijl en dat alles in een mooie website gegoten.

Klant: VitaalDent
Type: SEO-optimalisatie, SEO-teksten
Samenwerking: Design by Floor
Medium: Website

Waarom kiezen voor een nieuwe website?

De foto’s, het ontwerp, de huisstijl en de teksten vormen samen één geheel. Wanneer je ze goed uitbalanceert, scheppen ze vertrouwen bij je potentiële klant. Kies daarbovenop voor een sterke SEO-optimalisatie gecombineerd met een creatieve en authentieke communicatiestijl en je krijgt een nieuwe professionele website om u tegen te zeggen. Dat was dus de keuze van VitaalDent uit het Nederlandse Gelderland. Ze wilden niet alleen goede zorg, maar ook goed en correct informeren.

Samenwerken werkt beter

Samenwerken loont en het is nog steeds het fundament waarop creA.pen bouwt. Soms met een externe of de in-huis grafische ontwerper of webdeveloper andere keren zoek ik naar de gepaste match. VitaalDent ging in zee met een marketingexpert uit Amsterdam die de samenwerking in goede banen leidde. Voor de beelden huurden ze een professionele fotograaf, het ontwerp tekende Design by Floor uit en de SEO-optimalisatie en teksten vloeide uit de pen van creA.pen. Het eindresultaat? Een professionele nieuwe website voor de zorg.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Coached by Tracy

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?