Productpresentatie en brochure van PSC Electro

PSC Electro trekt de kar als het gaat over re-lighting en wilde deze innovatie tonen aan bedrijven uit de brede regio. Na heel wat denkwerk samen met hun businesscoach Anne vonden ze de juiste richting. Een interessante productpresentatie met bijhorende brochure om klanten te overtuigen van de meerwaarde. Maar PSC zag het groter. Ze wilde de nieuwe communicatiestijl, gedurfde kwinkslag en de interne en familiale bedrijfssfeer voelbaar maken. Dat klonk als een uitdaging, die ik maar al te graag aannam. Gelukkig heb ik de juiste partners om een knap geheel te creëren.

Klant: PSC Electro
Type: Opbouw en teksten voor productpresentatie en brochure
Medium: PowerPointpresentatie en brochure

Waarom kiezen voor een productpresentatie en brochure?

Online- en offlinecommunicatie versterken elkaar, maar alleen als je het doordacht doet. Door de communicatie- en huisstijl te combineren over twee kanalen bereik je meer. Zo geeft PSC Electro nu interessante productpresentaties voor bedrijven en delen ze met de brochure iets tastbaar en vertrouwd. Klanten krijgen de kans om de informatie van de PowerPointpresentatie nog eens te bekijken en de sfeer opnieuw te beleven. Niet zomaar iets standaard, maar echt op het lijf geschreven van PSC Electro.

Samenwerken werkt beter

Woord en beeld in balans. Dat lukt beter met sterke tandems en die weet ik te vinden. Zo werkte creA.pen deze keer samen met businesscoach Anne van Make Sense en grafisch ontwerpers Mady en Kristina van Solid Designs en Coco Creative Studio. Drie extra powervrouwen die de power in de point zetten. Als vier musketiers gingen we aan de slag voor PSC Electro en het resultaat mag er zijn. Het zat gewoon meteen goed en dat vonden Philippe en Alec van PSC Electro ook!


Vorige Martens vloeren en interieur
Volgende Your moment

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?