Weetjes

Wie ik ben

Zaakvoerster van creA.pen en creatieve schrijverspoot van de jaren 80 toen de bib mijn grootste genot was. De nostalgische ziel in mij droomt weg bij strips lezen in een hoekje of op zoek gaan naar boeken met pakkende titels en te gekke illustraties. Altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter de woorden.

Brainstormen met pen en papier groeide uit tot creatief typen aan mijn pc. Met vallen en opstaan duwde ik mijn brein naar kennis over SEO, sociale media, HTML en de do’s en don’ts van tekst en taal. Waarom? Voldoende achtergrond gecombineerd met creatief denken en inzicht geeft een betrouwbare partner in copywriting.

 

 

Wat ik doe

Zoeken naar het verhaal achter jouw website, blog of nieuwsbrief.

Soms klein, soms groot, maar steeds origineel.

Want authentieke en boeiende content trekt aan en dat is toch wat we allemaal willen. Aan het werk dus voor een creatieve tekst gekoppeld aan jouw visie met voldoende research en wervende woorden. Waar ik van hou? Gepassioneerde mensen die open staan om hun vak in geuren en kleuren te vertellen. Het drijft me om tekst neer te schrijven die raakt.

Die jou UNIEK maakt.

Biografietje

Als sociaal geëngageerde extravert en ontdekker van verhalen combineer ik mijn kennis als educatief trajectbegeleider voor volwassenen met ASS en mijn ervaring in communicatie met mijn liefde voor woorden.

Ik ben dus zoals jij… een geheel van unieke deeltjes.
 • Een deeltje marketeer en communicatiefanaat
 • Een deeltje gezinswetenschapper en …
 • Een grote hap creative writing.

 • Een te gekke mix waar inleving verenigt met communicatie.

   

  Waar ik voor sta

  Creatief verbinden met een evenwaardige houding tussen beeld en woord. Zo raak je mensen en dan ACTIE! Zoekend naar jouw verhaal, klein of groot, om te informeren, inspireren en motiveren. Vanuit deze visie groeide creA.pen uit tot de ideale tekst en copywriting partner. Inmiddels werk ik samen met eensgezinde creatievelingen. Mensen met ambitie die kijken naar jouw probleem en de oplossing zien.

  Nieuwsgierig naar meer?

  Ik schrijf kleine en grote teksten,
  maar altijd met een doel: creatief ,authentiek ,persoonlijk ,informatief ,origineel ,gevat ,wervend

  Ideetjes

  Achter elk concept staat een sterke ondernemer die een project creëerde vanuit visie, betrokkenheid, liefde en plezier. Ontdek mijn tekst en taal verbonden met hun verhaal.