SEO copywriting voor Partypimpers

Waar denk jij aan bij het woord ‘Partypimpers’? Inderdaad sfeermakers die van je feest een succes maken. CreA.pen geloofde in het kindje van Wilfried en zorgde voor de SEO-copywriting die feestvierders en Google hoog scoren. Wens je een photobooth en lichtletters die van je event, trouwfeest, communie, verjaardag of pensioen die mooie herinnering maken? Surf eens naar partypimpers.be en boek met het eenvoudige en overzichtelijke systeem jouw sfeermaker.

Klant: Partypimpers
Type: SEO-optimalisatie, copywriting
Samenwerking: Juva Webdesign
Medium: Website

Waarom kiezen voor SEO-copywriting?

SEO-copywriting combineert het beste van twee verschillende werelden. Als SEO-copywriter zoek ik de balans tussen creativiteit, persoonlijkheid, authenticiteit, informatief en geoptimaliseerd voor Google. Teksten die bij je bedrijf passen, maar ook de juiste keyword density, h-tags, alt-tags, titels en links bevatten die jouw website tot bij de klant brengen. Stop niet bij een mooi online visitekaartje dat niemand vindt en zet in op SEO-copywriting! Wat zonder blijft je website onopgemerkt in de grote pool van bijna 2 miljard websites wereldwijd.

Samenwerken werkt beter

Wilfried van Partypimpers werkt al jaren samen met Juva Webesign, maar miste nog de SEO-optimalisatie en de unieke teksten die de persoonlijkheid van Partypimpers weergaven. CreA.pen vervulde Wilfrieds wensen en vormde een mooie aanvulling voor de bestaande webdevelopment. Een mooie en langdurige samenwerking en een geoptimaliseerde website waren het gevolg.


Vorige Onderbeke & Neirynck
Volgende Praktijk Persona

Op zoek naar tekst of de hele mikmak voor jouw bedrijf?