SEO-writing

Waarom SEO?

SEO of Search Engine Optimization. Wat zoveel wil zeggen als: Je verschijnt bovenaan Google met jouw website. Het biedt echter zoveel meer voor je hele communicatie. Het levert een onschatbare hoeveelheid aan informatie en een transparant zicht op de markt van jouw product of dienst met betere content als gevolg.

Wil je wervende teksten die anderen aanspreken?
Dan is SEO “the way to go”.

Hoe?

Vooral met veel werk, want achterpoortjes daar houdt Google niet van. Om te vermijden dat je in de hoek wordt gezet, gaan we dus SEO’en. Intrigerende meta descriptions, doelgerichte titels, slimme URL’s en wervende teksten met de juiste zoekwoorden die jouw website laten stijgen in de Google Ranking.

Daar hoort professionele content bij, een juiste vibe, een hoop research en een heel creatief proces om een mooie balans te vinden. Want zeg nu eerlijk… Iedereen wil toch gewoon een website die boeit. Dus schrijf ik voor mensen én voor het web.

Het is een gezamenlijk traject. Jij vertelt over je product of dienst. Je levert eventueel bronnen aan. Ik ga op zoek, luister, interpreteer en giet het in een SEO-tekst met alles erop en eraan. Heb je nog geen website of is hij aan vernieuwing toe? Nood aan wervende SEO-teksten of een totaalpakket met een volledig professioneel ontwerp. Contacteer ons snel voor jouw nieuwe start.