Blog

I do blog sometimes

Wanneer het kriebelt, schrijf ik weetjes en ideetjes. Heb je zelf een nieuwtje dat je de wereld in wilt sturen en zoek je een helpende hand?

Woorden die blijven plakken

Nood aan een sterke tekst voor jouw website, blog, artikel, folder, flyer, nieuwsbrief …? Wervende woorden zijn broodnodig als jij jouw doelgroep wenst aan te spreken, verwonderen, motiveren, enthousiasmeren, inspireren, …

Lees deze blog

SEO-optimalisatie

Vernieuwing van je website en teksten, een leuke folder, een boeiend artikel of een mooie brochure. Is SEO echt nodig?

‘Nodig’ is een groot woord.

Lees deze blog

No-nonsense

No-nonsense, een modewoord? Het klinkt cool, maar is het dat ook. Het verschijnt in verschillende teksten alsof het wil zeggen: Kijk naar mij ik ben no-nonsense. Wil je dat wel en wat betekent het eigenlijk?

Lees deze blog

Hoeveel kost dat beestje?

Elke copywriter rekent op zijn manier. Per woord, per opdracht, per uur, per dag. Lees vlug hoe je leert om uit de kluwen van het net te kruipen. Ontdek alle soorten prijzen met voor- en nadelen.

Lees deze blog

Overdaad schaadt

Schrijven met liefde voor de deleteknop. Ga je voor kort en gevat of uitgebreid informatief. Wanneer is te veel te veel en te weinig te weinig?


Lees deze blog

Allebei of toch liever niet

Ben jij een copywriter, een taalpurist of een beetje van allebei. Kan dat? Hetzelfde en toch anders. Prioriteit op creativiteit of correctheid. Maak jouw keuze!

Lees deze blog